Wydaje mi się, że taki dostosowany do nauki zdalnej będzie najlepszym rozwiązaniem. Ale ja z innej beczki bo oprócz tabletu muszę kupić córce nowy telefon. A że ona ma tam jakieś swoje wymagania to staram się znaleźć jakiś dobry i nowoczesny. Znalazłam taki artykuł magazyn.ceneo/pl/artykuly/lg-wing-specyfikacja w którym opisany został telefon LC Wing z obrotowym ekranem. Tylko zastanawiam się czy taki ekran będzie trwały i wytrzymały
A może zamiast tradycyjnego tabletu warto postawić na iPada? Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Takie urządzenie ma bowiem wiele praktycznych funkcji. Tutaj idream/pl/ipad.html sobie zerknijcie. Mają tam wiele różnych ciekawych propozycji dopasowanych do różnych potrzeb. Każdy model jest dokładnie opisany, więc można tam wybrać idealny sprzęt.
No ja to akurat się nie znam na takich sprzętach, ale to żaden problem. Zawsze można sprawdzić sobie ranking: tabletysklep/pl/ranking-tabletow-10-cali/ i wybrać coś odpowiedniego, w budżecie jaki mamy.
Można także zdecydować się na tablet poleasingowy. Wiele osób wybiera właśnie tę opcję bo to bardzo duża oszczędność. Tutaj znajdziesz bardzo duży wybór takich tabletów: at-outlet/pl/tablety . Koniecznie się z nimi zapoznaj.