biuro rachunkowe

daga

Re: biuro rachunkowe

Post autor: daga »

Nie mogę sobie z tym poradzić, bo jednak dla mnie nie ma jednego rozwiązania, ale cóż, stało się - urząd skarbowy wykrył u mnie nieprawidłowości i ja nic z tym nie zrobię. I wszczęcie postępowania podatkowego po kontroli podatkowej ma się niedługo zacząć. Jak myślicie, czy warto o tym pomyśleć? Jak się przygotować na skutki?

furka

Post autor: furka »

Efektywność i zarządzanie księgowością , a także zainteresowania tym tematem to trudna sztuka. Bez wątpienia warto rozwijać swoje kompetencje w tym temacie i stawiać na konkretne rozwiązania, które pozwolą uzyskać bardzo konkretne efekty. Księgowa zajmuje się dokumentami finansowymi. Każde dokumenty uzupełniane przez księgowych, powinny być rzetelne, bezbłędne i sprawdzalne. Księgowa wystawia faktury oraz korekty faktur ma do tego specjalne programy. Używają na przykład do faktura korygująca rr takie oprogramowanie afaktury/pl/wystaw-fakture-kory ... o-RR,3,41/

kobietki33

Post autor: kobietki33 »

Jak już mowa o rachunkowości, to nie ukrywam że sama ostatnio zaczęłam się zastanawiać, skąd czerpać wszelkie informacje związane z nowinkami ze świata księgowości. Znajomy podpowiedział mi, żebym w wolnej chwili zainteresowała się informacjami na stronie uslugiksiegowe/pl I muszę przyznać, że sporo się można stamtąd dowiedzieć. Polecam i wam tam zerknąć, a myślę że nie będziecie żałować.

Dominiśka

Post autor: Dominiśka »

Moim zdaniem najlepiej jest postawić na morganizerfinansow/pl/ . Dla mnie ten program okazał się naprawdę wielkim odciążeniem, dzięki niemu można sporo czasu zaoszczędzić

ODPOWIEDZ