Torby papierowe nadrukiem hurtownia, reklama ekologiczne

romek2322

Torby papierowe nadrukiem hurtownia, reklama ekologiczne

Post autor: romek2322 »

Kumpel powiedział mi o pakomat/pl/torba-torebka-paierowa . Ja z tego sklepu na pewno bardzo szybko skorzystam.

brukselka

Re: Torby papierowe nadrukiem hurtownia, reklama ekologiczne

Post autor: brukselka »

Tutaj robią bardzo fajne jakościowo torby z nadrukiem natura.slupsk/pl/torba-bawelniana-na-zakupy :) Bawełniane, w 100% ekologiczne :) Oferują różne modele- torby standardowe płaskie, torby z dnem , z dnem i bokami, oraz torby poziome :)

zuzula12

Post autor: zuzula12 »

Z jakiej formy reklamy korzystacie w przypadku Waszego biznesu i dlaczego? Jeżeli jesteście zainteresowani tematyką reklamy, to co powiecie na temat artykułu na stronie poradnikpracownika/pl/-murale-reklamowe ?

korka

Post autor: korka »

Ciekawa opcja, w mojej firmie to z opakowan glownie korzysta sie z kartonow i folii by zapakowac przesylki. Wiem, ze szef zamawia od firmy pakolandia/pl/ cale materialy :)

magiczna

Post autor: magiczna »

Reklama ogólnie jest jakaś tam nieprzemyślana, wtedy mamy na przykład nie za dużo informacji i to jednak nie ma sensownego skutku. No i dobrze, że macie na to jakieś pomysły, no i dla mnie to też chodzi o coś takiego jak produkty higieny osobistej reklamowe też mogą być. Nie ma to jednak pod tym kątem jednego dobrego rozwiązania.

ODPOWIEDZ